Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Svalt Dif-intresse för Umeåduo: "Inte hört något sedan i somras"

Djurgårdens intresse för Umeås Johan Larsson och Vladimir Sudar svalnar. Norrlänningarnas ledning har inte fått samtal från Stockholm på månader.

- Steve Galloway och jag känner varandra. Han ringde mig i somras. Sedan dess finns inget nytt att berätta, säger klubbchefen Anders Svensson till fotbollskanalen.se.

Blåränderna fick tidigt upp ögonen för division 1-föreningens kantspringare Johan Larsson som har en stark säsong bakom sig. Men under höstens turbulens har det varit knäpptyst.

- Djurgården har förstås fokuserat på sin egen situation, det faller sig nog ganska naturligt som läget varit för dem. Men efter att de klarat det allsvenska kontraktet har vi inte varit i kontakt, säger Anders Svensson.

Att Vladimir Sudar, målvakten, skulle vara nära en flytt, vilket flera medier skrivit på senare tid, känner Svensson inte till.

- Jag har läst det där, förstås. Och ingen rök utan eld, antar jag. Men personligen vet jag inte något om det. När jag pratade med Steve Galloway gällde det bara Johan Larsson.

Anders Svensson vill inte släppa Sudar, utnämnd till lagets bäste i år, helt lättvindigt.

- Klart att vi inte stoppar någon från att gå upp i seriesytemet. Men Vladimir hör till dem vi hemskt gärna behåller. Han är oerhört talangfull och går, som jag tror, en bra framtid till mötes. Frågan är bara när han är mogen att ta nästa kliv, säger Svensson.

Publicerad 2009-11-15 kl 19:51
Annons
Annons
Annons