Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Svenske talangen: "Fem allsvenska klubbar har lagt konkreta bud"

Sinan Ayranci bröt sitt kontrakt i Turkiet vid nyår.
Nu är anfallstalangen på väg hem.
- Fem allsvenska klubbar har lagt konkreta bud, säger han till fotbollskanalen.se.

Som tonåring hörde Ayranci, då i BP, till de mest uppvaktade svenska löftena på den internationella marknaden. Ett flertal namnkunniga lag ville ha honom, men till sist föll valet på turkiska Genclerbirligi. Sejouren där blev dock inte optimal. Svåra knäskador hämmade utvecklingen och för ett par veckor sedan kunde fotbollskanalen avslöja att Ayranci brutit sitt avtal i förtid.

Nu pekar det mesta på att han är på väg att återvända till Sverige. Enligt forwarden själv har klubbar från Danmark, Turkiet och Sverige hört sig för hos hans agent, och störst har intresset varit här hemma.

- Det är ungefär fem klubbar som kommit med konkreta bud. Det är en av dem som jag är väldigt sugen på. Jag kan ju gå gratis så det gynnar dem med tanke på att ekonomin är som den är i allsvenskan, säger Ayranci till fotbollskanalen.se.

Han vill inte namnge klubbarna specifikt, men berättar att det mest lockande alternativet finns i Stockholm – och det rör sig inte om hans gamla klubb Brommapojkarna.

- Nej, det är ett lag som söker en sådan spelartyp som jag. En anfallare som är stor och stark. Men jag vill inte säga mer innan jag vet hur det blir, säger Ayranci.

Det han hoppas på nu är att hitta kontinuitet och få fart på karriären ordentligt, efter den senaste lite tuffare säsongen.

- Jag är ju fortfarande bara 20 år. Nu känner jag att jag vill ta plats i en startelva, komma rakt in liksom. Valet är väldigt viktigt för mig, och det är därför det har tagit lite tid, säger Ayranci.

Publicerad 2011-01-14 kl 13:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons