Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Sylisufaj stannar i Sirius: "2022 kommer bli en supersäsong"

Allsvenskan

Edi Sylisufaj, 21, var utlånad till Sirius under hösten.
Nu har forwarden skrivit på ett fyraårskontrakt med Uppsalaklubben.
- Jag ville stanna i Sirius och det känns skönt att allt är klart nu, säger Sylisufaj på Sirius hemsida.

Foto: Bildbyrån

Forwarden Edi Sylisufaj, 21, lånades ut från Falkenbergs FF i superettan till IK Sirius i allsvenskan i augusti 2021. Han gjorde sammanlagt tre mål på 15 allsvenska framträdanden och startade flera matcher i slutet av säsongen.

Låneavtalet med Sirius löpte ut efter den gångna säsongen, liksom kontraktet med Falkenberg (som åkte ur superettan i år). Nu har Sylisufaj skrivit på ett fyraårskontrakt med Sirius som sträcker sig över säsongen 2025.

- Nu när mitt kontrakt avbröts med Falkenberg var det inget snack om saken - jag ville stanna i Sirius och det känns skönt att allt är klart nu. Jag ser fram emot 2022, det kommer bli en supersäsong. Det kändes som att vi fick till något riktigt bra i höstas, och jag är säker på att vi kommer kunna bygga vidare på det och skapa fina minnen tillsammans, säger Sylisufaj på Sirius hemsida.

Annons

Sportchef Ola Andersson är förstås nöjd över att forwarden kritat på ett nytt kontrakt med Uppsalaklubben.

- Vi fick de svar vi ville under hösten av Edi när vi lånade in honom från Falkenberg. Han utvecklade sig i den riktningen som vi hade förhoppning om, och nu när han blev en fri spelare valde vi att kontraktera honom. Vi satsar på Edi för vi tror att han har ytterligare utvecklingspotential och hoppas att han kommer att bidra till många poäng framöver, säger Andersson.

Sirius slutade elva i allsvenskan 2021.

Annons
Publicerad 2022-01-03 kl 17:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto