Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Syrianska avvaktar med Turkiet-proffs: "Kan bli aktuell om tio dagar"

Syrianska letar anfallare. Hemvändande Turkiet-proffset Sinan Ayranci kan bli aktuell: "Hans namn har diskuterats".

Sinan Ayranci ska enligt egen utsago ha bud från fem allsvenska klubbar. BP-produkten bröt sitt kontrakt med turkiska Süperlig-laget Genclerbirligi efter nyår och flyttar hem till Sverige. Och det är allsvenskan som gäller. En klubb i Stockholmsområdet är hetast, enligt anfallaren själv. Men Syrianska vill inte ta på sig "ansvaret". 

- Hans namn har diskuterats, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till FotbollDirekt.se.

- Vi känner till spelaren väl, vi har koll på alla spelare från Stockholmsområdet.  Men vi har inte lagt något bud, vi har inte ens haft kontakt med honom. Med det sagt så kan situationen förändras på tio dagar-två veckor.

Att situationen kan förändras beror på att Syrianska tar in ett par hittills namnlösa anfallsspelare på provspel i början av februari. Faller inte provspelet väl ut så kommer Södertälje-klubben gå vidare med andra namn, varav Ayranci kan vara ett. Men Andreas Temiz utesluter inte att det kan vänta till sommaren också.

- Förr eller senare kommer det in ett nyförvärv. Men vi kanske väntar en halv säsong och ser hur det går i allsvenskan med de vi har i så fall.

Publicerad 2011-01-22 kl 13:42
Annons
Annons
Annons