Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Talangerna fortsätter imponera - Rehn hyllar Bärkroth

Efter 3-0 mot Qviding är det talangerna det pratas om i IFK Göteborg.

- Nicklas (Bärkroth) tar för sig på ett fantastiskt sätt och det är inte för intet som han har fått chansen här i vinter, säger IFK Göteborgs tränare Stefan Rehn till FotbollDirekt.se.

Nicklas Bärkroth låg bakom mycket av Göteborgs anfallsspel i matchen mot Qviding, tillsammans med radarpartnern Robin Söder som fick agera målskytt vid två tillfällen var de två IFK Göteborgs klart bästa spelare.

- Dom två ser riktigt intressanta ut. Söder har fått lagt på sig ett par kilo under vintern och Bärkroth spelar med ett enormt självförtroende och vågar utmana med sin snabbhet och teknik på ett helt annat sätt.

IFK Göteborg besegrade superettanlaget med komfortabla 3-0 efter ett mål av mittfältsdynamon Thomas Olsson och två mål av talangen Robin Söder.
2-0 målet var ett riktigt klassmål där Nicklas Bärkroth född 1992 slog in ett inlägg på helvolley som enkelt kunde slå in i mål. Söders andra mål var ett pangskott ribba in.
Tränare Stefan Rehn var dock inte helt nöjd efter matchen.

- Vi har arbetat mycket med försvarsspelet så här långt på försäsongen. Nu på senare tid har vi kopplat in anfallsspelet i träningen men de båda går ofta hand i hand. I första halvlek får vi inte till försvaret alls, men det rättar vi till i andra och då kommer vi igång ordentligt och gör fler mål, dessutom har vi bud på ytterligare ett par.

Publicerad 2009-02-28 kl 15:56
Annons
Annons
Annons