POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Talangfull Dif-duo testar med Landskrona

Djurgårdstalangerna Adam Kasa och Daniel Jarl kan hamna i Landskrona. Nu provspelar duon under BoIS nye tränare Jörgen Pettersson.
- Det är möjligt att spel i en superettanklubb kan vara rätt steg i karriären, säger spelarnas agent.

Landskrona nysatsar under Jörgen Pettersson och har denna vecka hela 13 testspelare på plats – däribland två talanger från Djurgården.

19-årige ytterbacken Adam Kasa samt mittbacken Daniel Jarl, 20, anlände i går och ska under en vecka visa Jörgen Pettersson vad de går för. Duon har i år mestadels spelat i Djurgårdens U21-lag. Jarl har två allsvenska matcher på meritlistan.

- De åkte ner i går och tränade, i morgon spelar de en träningsmatch, säger spelarnas agent Martin Klette till FotbollDirekt.se.

- Killarna har nog inga direkta förhoppningar ännu men är så klart intresserade av att se vad spel i Landskrona skulle innebära. Men det skulle kunna vara ett bra steg. Båda två är stora talanger men det är alltid ett visst steg att gå från att vara talang till att bli en allsvensk spelare så det är möjligt att spel i en superettanklubb kan vara rätt steg i karriären.

Kasa och Jarl har kontrakt över 2014 respektive 2013 och det är ett förutsättningslöst test för duon, säger Martin Klette.

Hur ser Djurgården på en eventuell utlåning eller något mer permanent med Landskrona om möjlighet skulle ges? 

- Det måste Djurgården få svara på.

Publicerad 2012-11-28 kl 10:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå