Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tinnerholm stängde ner sociala medier-konton efter hatstormen: "Väldigt många som skrivit"

Allsvenskan

MALMÖ. Anton Tinnerholms filmning mot Djurgården ledde till en mängd kritiska inlägg.
Nu svarar på Malmö FF-försvararen på kritiken mot uppträdandet under matchsituationen.
- Jag tror inte att jag är den första eller sista att ligga ner i gräset lite längre, sedan kan man diskutera om det är “fair” eller inte, säger han.  

6:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån/C More.

Se höjdpunkterna från Malmös möte med Djurgården i spelaren.

MFF mötte Djurgården på bortaplan i svenska cupens kvartsfinal och Anton Tinnerholm tacklades omkull av Victor Edvardsen. Anfallaren smällde till MFF-spelarens vänsterben, varpå Tinnerholm började ta sig åt högerbenet när han låg ner. Liggandes på planen fick han också en boll i huvudet av en motståndare.  

Klippet på Tinnerholm som ligger och vrider sig i plågor har blivit viralt, med en mängd kritiska kommentarer. Hatstormen blev så stor att Tinnerholm fick stänga ner sina sociala medier-konton efter några dagar. Den 32-årige högerbacken tror inte han återvänder till plattformen Twitter till exempel.  

Annons

- Jag har sett videon också. Det är en situation där vi blir väldigt pressade och jag tar väl tillfället i akt att ligga lite längre. Sedan är det klart att jag kan hålla med om att det ser dumt ut. När jag ligger ner får jag en boll på nacken också och ligger ner ännu lite längre. Men jag tror inte att jag är den första eller sista att ligga ner i gräset lite längre, sedan kan man diskutera om det är "fair" eller inte, säger Anton Tinnerholm.  

- Att jag ligger ner lite länge på gräset är inget jag ångrar. Sedan är det klart att det ser dumt ut när jag tar mig på det andra benet. Det är klart att det inte är något jag är stolt över. 

Om kommentarerna säger han: 

- Det är väldigt mycket folk som har skrivit, det får väl de svara på. Det är där vi är nu.  

Är reaktionerna överdrivna tycker du?  

Annons
- Jag har inte följt det nu i och med att jag stängt ner på sociala medier, så jag vet inte var det ligger i dag. Men det gick pågick i flera dagar och då kände jag att det är bättre att jag stänger ner skiten istället för att läsa allting.   

Den gängse bilden av Tinnerholm är en tuff försvarare som spelar med mycket attityd. Det blir svårt att förändra något i spelstilen tror han, trots uppståndelsen nyligen. Han svarar på frågan om han kommer tänka sig för nästa gång.  

- På planen tänker jag inte så mycket utan kör bara mer. Om jag ska börja tänka för mycket så kanske jag drabbas på planen också. Sedan är det klart att man inte tänker att man ska gå ut och göra som man gjorde på klippet. Det är väl mer att man fått väldigt många kommentarer, men jag kommer nog inte gå runt och tänka under matchen att jag ska agera på något annat sätt. Jag är nog samma spelare fortfarande, avslutar Tinnerholm-

Annons
Publicerad 2023-03-23 kl 13:39

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto