Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Tobias Grahn kommer inte att spåra ur''

Tobias Grahn drog på sig svarta rubriker direkt. Men Mjällby oroar sig inte alls för att stjärnan - som är inne på sin elfte klubb - ska bli för svår att handskas med.

- Jag tror absolut inte att han kommer att spåra ur och göra sig omöjlig, säger Mjällbys sportchef Thomas A Borstam till FotbollDirekt.se.

- Han är en speciell person men har mognat. Vi förhandlade med honom i sju veckor och tvekade aldrig att satsa på honom. Visst har han varit i många klubbar och säkert har han gjort sig omöjlig på vissa ställen men flest gånger tror jag det har handlat om att han själv velat gå vidare för att utvecklas så mycket som möjligt.

Dussintals incidenter kring Tobias Grahn genom åren har gjort honom mer uppmärksammad för sitt farliga jag än sitt fotbollsgeni.
Så också efter premiären och en jättematch direkt men där rubrikerna likväl handlade om hans hånfulla gester mot publiken när han bytte i slutet av matchen.

- Det går aldrig att garantera något - men jag har mycket svårt att se att vi kommer att få problem med Tobias. Det gäller att förstå honom och det tror jag att vi gör. Vi har fått en fantastiskt bra relation med honom.

- Han har absolut inte fria tyglar hos oss men Tobias måste få vara Tobias.

Har du hunnit känna av hans speciella jag - hur är han som person?

- Jag tycker inte om förutfattade meningar, för bilden av honom stämmer inte. Mest är han snäll och det är lätt att känna att han har ett stort hjärta...
- Klart att han är lite speciell men det handlar mest om att han vill vara bäst i allt han gör. Han ställer höga krav på sig själv och omgivningen.

Ingen oro för att han inte spelar ut tvåårskontraktet?
- Nej, verkligen inte. Det är lätt att känna att vi har gjort rätt. Han har kommit in suveränt här och visar att han verkligen vill vara hos oss.

- Han är Blekinge-pojk och vill vara med att sätta oss på fotbollskartan.

Fotbolldirekt.se

Publicerad 2010-03-18 kl 16:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons