Toivonen sänkte Ljungskile

Olo Toivonen blev tvåmålsskytt när MFF sänkte Ljungskile med 3-1. Förutom de himmelsblåa lär ett gäng andra blåa jubla - nämligen Sundsvall.

Ofere gav MFF ledningen i 30 minuten. Men bara 6 minuter senare kunde Ljungskile kvittera genom Cedomir Zarkovic.

I andra havlek kunde Ola Toivonen med en kylig bredsida sätta 2-1 till MFF. Ljungskile gav inte upp och tog över matchen totalt. Men i slutet på andra halvlek höll sig Toivonen och hans bredsida framme igen och såg till att läget är om möjligt än mörkare för Ljungskile. Avslutet kom efter att anfallaren forcerat sig in i straffområdet.

Ljungskile ligger kvar på kvalplats men Gif Sundsvall nosar dem i hasorna. Resultatet känns nog lite bittert för LSK då de hade flera fina chanser att kvittera MFF:s ledning i andra halvlek.

Publicerad 2008-10-28 kl 20:15