Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Touma att lämna Dif: ”Känns otroligt tråkigt”

Allsvenskan

Sharbel Touma och Djurgården kom aldrig överens om en förlängning. Nu hyllar han sina lagkamrater samtidigt som han vill ha mer öppenhet i klubben.
– Jag trivdes fantastiskt bra med killarna, säger Touma till fotbollskanalen.se.

Djurgårdens värvning av Sharbel Touma mitt under våren blev oerhört uppmärksammat. Det kontroversiella nyförvärvet blev dock en nyckelspelare för blåränderna under den starka sommaren och många fans hoppades på en förlängning av mittfältarens ettårs-kontrakt. Men förhandlingarna strandade och under tisdagen blev det klart att Touma lämnar Djurgården.
– Det känns riktigt tråkigt. Jag trivdes fantastiskt bra med killarna och laget, säger Touma till fotbollskanalen.se.

Vad var det som hände i förhandlingarna egentligen?

– Egentligen fanns det tidiga förhoppningar redan i somras om att Djurgården ville sätta sig ner och förhandla om en förlängning. Men det kom aldrig till skott… Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Annons

Känns det bittert?

– Nej, det gör det inte. Som sagt känns det jättetråkigt att lämna grabbarna. Men så är det i fotbollsvärlden. Ibland kommer man inte överens, men vi skiljs absolut som vänner.

Sedan släpptes ju bomben om Magnus Pehrsson som ny manager. Var det något du informerades om?

– Nej, jag visste ingenting. Sedan läste jag att Wass inte heller hade informerats om det och sådant är riktigt tråkigt. Jag tycker saker och ting bör skötas lite mer professionellt. Herregud, det är ingen CIA-grej det här, det borde vara öppna kort till alla spelare och ledare. Om klubben ska nå framgångar så är det ett förbättringsområde.

Nu är framtiden oviss för Touma som berättar att han ändå har många olika alternativ, både från Sverige och utlandet. Och än så länge finns det inget konkret mellan honom och Syrianska.

Annons
– Vi har suttit ner en gång och diskuterat intresset. Sedan är det upp till Syrianska att komma med något konkret som jag kan ta ställning till.

Så ryktet om att de ska ha erbjudit dig ett hus är inte sant?

– Haha, det där är bara skitsnack. Det vill jag inte ens kommentera.

Publicerad 2010-11-17 kl 14:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto