Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Touma går lös efter bragdpremiär – sågar ”Reals” defensiv

Efter premiärmatchen mot IFK Göteborg sågar nu Syrianskastjärnan Sharbel Touma sina motståndare. - Det var hur öppet som helst i försvaret, säger han i Syrianskas studioprogram SFC.

Det var förhandstippade botten mot toppen som möttes i den allsvenska premiären. Storsatsande Blåvitt åkte till Södertälje och räknade med tre relativt enkla poäng mot nederlagstippade Syrianska, men så blev det inte, Syrianska kom ut som ett nytt lag i andra halvlek och kontrade in två snabba mål och vände och vann matchen. En som inte var imponerad av topptippade Göteborg var Sharbel Touma. - Vi var minsta lika inne på mitten. När vi fick tag i bollen och spelade som vi ska så var vi bra. Det fanns stora luckor i deras backlinje och var hur egentligen hur öppet som helst, säger han till Studio SFC.

Det Sharbel Touma inte alls var imponerad av var Göteborgs försvarsspel. När första målet kom så tog det inte lång tid innan andra målet också kom. Göteborg ledde efter första halvlek men Syrianska kom in i andra och gjorde två snabba mål. Båda målen kom enligt Sharbel i ett bra läge för Syrianska. - Det var mer öppet i andra, speciellt när vi kvitterade. Vi chockade de med två snabba mål och gjorde mål i rätt lägen, säger han och fortsätter: - Men om vi kommer tillbaka till backlinjen så tycker jag att det finns mycket ytor där och kan man bara spela ett snabbt spel och vända på spelet så kan man trä in bollar. Hade vi varit mer kyliga i andra halvlek så hade vi kunnat straffa de ännu mer, det var öppet bakåt på deras planhalva.

Även tränare Özcan Melchemichel kom till studion och var nöjd med matchen och gav sin syn på vad som var nycklarna till segern. - Vi var giftiga i vårt anfallsspel och när vi fick bollen på offensiv planhalva så var vi farliga. Det var två snygga anfall och vi fick precis den starten i andra halvlek som vi ville ha. Försvaret tycker jag var felfritt och vi tog kampen över hela banan och därför får vi med oss tre poäng, säger han till Studio SFC.

Efter att ha slagit favorittippade ”Real Göteborg” ska nu laget ta sig till Gävle för en svår bortamatch mot defensivt täta Gefle. Det återstår att se om nyförvärvet George Mourad kommer att kunna delta.

Michael Ehn

Publicerad 2012-04-05 kl 14:35
Annons
Annons
Annons