POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Touma tog ansvaret: "Jag ska producera, inget snack"

Värvad som poängspelare och stjärna - men totalt iskall i början av allsvenskan. Mot Norrköping lossnade det för Sharbel Touma.
- Men det har känts som en tidsfråga, säger han.

- Det är såklart väldigt skönt, så otroligt viktigt att visa för oss själva att vi kan göra mål, säger Sharbel Touma till FotbollDirekt.se.

Det lossnade för Syrianska, som dubblade sin målskörd och mer än så efter 3-0 mot Norrköping. Sharbel Touma är lättad, men samtidigt självkritisk - det han gjort fram till matchen mot Norrköping har inte hållit måttet. Han tar på sig stort ansvar för Syrianskas offensiv.

- Nej men så är det ju. Jag ska producera, inget snack.
Det är ju min roll, och särskilt nu när Ijeh är borta. Men det har ändå känts som att det bara varit en tidsfråga. De senaste träningarna har jag haft en bra känsla, avsluten har suttit där.

Touma nätade på ett säkert avslut, fint framspelad av matchens förgrundsfigur Dinko Felic. Felic som assisterade samtliga tre mål; en spelare som inte fått de stora rubrikerna tidigare. Och Sharbel Touma ser en poäng i att fler än han själv får visa framfötterna i ett Syrianska som kritiseras för att vara tunna bakom stjärnnamnen.  

- Vi har till exempel Anders Bååth som kommer in för Arneng idag och gör ett jättejobb. Och jag tror att det är viktigt för oss alla att vi känner att "fan, vi håller". Det blir ömsesidigt; både att reserverna själva känner det och att de mer ordinarie känner att de kan lita på sina medspelare.

- Tidigare har det känts oroligt när vi kommit till slutet av matcherna, men idag kändes det väldigt säkert bakåt hela tiden. Det låg i luften att vi skulle vinna idag.

Publicerad 2011-05-22 kl 20:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå