Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Trots avstängningshot - Charlie Davies spelar mot Malmö FF

Allsvenskan 2009-05-14 kl 10:10

Hammarbys anfallsstjärna Charlie Davies har ett avstängningshot hängande över sig. Men det mesta tyder på att amerikanen får spela i nästa match mot Malmö FF.

- Det är osannolikt att det kommer ett beslut så fort, så snabbt går det inte, säger Björn Eriksson, disciplinnämndens sekreterare, till Aftonbladet.

Charlie Davies riskerar att bli avstängd i efterhand efter att ha satt en ful armbåge i ansiktet på Örebros mittback Michael Almebäck. Domaren Martin Hansson uppfattade aldrig händelsen. Trots det kan Hammarby-spelaren bli straffad. Däremot är inte MFF-matchen i farozonen.

- För att vi ska kunna ta ställning i ett fall måste videogranskningsgruppen skicka in en anmälan till oss. Någon sådan har vi inte fått in ännu. Sen har spelaren tre dagar på sig att lämna ett yttrande och efter det måste ju ett beslut tas, säger Björn Eriksson.

ANNONS

Hammarbys tränare Tony Gustavsson är lättad.
- Jag är jätteglad att beslutet dröjer, det hade varit riktigt tungt mot Malmö annars. Charlie är en nyckelspelare för oss, säger han till Aftonbladet.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto