POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Trots Helsingborgs krismöte - nu sågas Conny Karlsson igen

I torsdags hade Helsingborg ett krismöte. Efter gårdagens seger kritiserades Conny Karlsson igen.
- Man känner sig som ett skämt, säger Rachid Bouaouzan till HD.

Enligt Helsingborgs Dagblad råder det ett utbrett missnöje hos de rödblå med hur manager Conny Karlsson och hans medhjälpare lagt upp träningspass och skött coachning, plus att de anses vara dåliga på att ge feedback till enskilda individer. Särskilt yngre talanger upplever sig komma i kläm.

Därför hade laget ett möte efter torsdagens träning där spelarna talade ut med ledarteamet. Ändå gick mittfältaren Rachid Bouaouzan ut och kritiserade Conny Karlsson efter att han blev utbytt i den 59:e minuten i gårdagens 1-0-seger mot Kalmar FF.

- Jag är så klart besviken eftersom jag alltid vill spela 90 minuter, men det är väl taktiskt av coachen att spela defensivt när vi får ledningen. Jag känner mig bra och är tillbaka från skada. Jag har blivit en 60-minutersspelare som du är när du är 35 år, säger han till HD och fortsätter.

- Jag är på toppen av karriären. Jag var inte trött i dag, men han ville väl behålla ledningen. Man kan gå för 2-0 eller försvara och de väljer att försvara ledningen. Det kvittar väl vilken spelare du frågar, alla vill spela hela matcher. Men det är inte mitt beslut. Men de tre poängen är viktigast. Men ibland måste man också gå för att döda matchen, att vinna med 2, 3 eller 4-0. Vi spelar hemma. Det är inte roligt att bli den som offras varje gång. Man känner sig som ett skämt.

Trots mittfältarens stora besvikelse över att han inte fick spela i 90 minuter var han ändå glad för de tre poängen.

– Men vi behöver inte vara negativa. Man får tänka på laget också för tre poäng är det viktiga.

Hur länge står du ut?

– Inte länge. Det kommer en tid då jag får nog.

Nu?

– Nej. Jag får se match efter match. Men det får inte gå för långt. Man få se efter andra lösningar. Om det inte funkar i en relation med frun eller flickvännen försöker du, men till slut måste du lösa det. Ibland funkar det inte, man har olika filosofi. Ibland måste du diskutera vad som inte fungerar. Jag vill inte bli för dramatisk, men det är väl bra att fylla tidningarna med.

Publicerad 2011-05-21 kl 15:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå