POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Tufft test väntar Elfsborg: "Åker dit för att få ett rejält träningspass"

Foto: Bildbyrån

Elfsborg spelar i dag sin sista träningmatch inför svenska cupen.
Tränare Magnus Haglund väntar sig en tuff utmaning borta mot Nordsjälland.
- Med tanke på hur pass nedtränade vi är nu så blir det såklart en tuff ingång för oss mot ett Nordsjälland som snart ska in i säsong igen, säger Haglund.

Efter att ha kryssat mot nykomlingarna AFC Eskilstuna och Halmstad i Salou åker Elfsborg i dag till Danmark och Farum för att möta Nordsjälland.

- Med tanke på hur pass nedtränade vi är nu så blir det såklart en tuff ingång för oss mot ett Nordsjälland som snart ska in i säsong igen, men vi åker dit för att få ett rejält träningspass och slipa på våra saker i spelet. Det är framför allt nästa söndag mot Värnamo (i svenska cupen) som vi ska vara ett par snäpp vassare, så detta blir en bra referensmatch inför den, säger Elfsborg tränare Magnus Haglund till klubbens hemsida inför matchen.

I Elfsborg är Kevin Stuhr Ellegaard och Adam Lundqvist tillbaka i matchtruppen för första gången i år. Stuhr Ellegaard stannade hemma från träningslägret i Salou då han väntade tillökning i familjen medan Lundqvist har ägnat sig åt rehabträning. David Olsson, Ibrahim Dresevic, Jesper Manns och Per Frick står dock över matchen.

Matchen startar klockan 15 och kan ses på C More.

ELFSBORGS TRUPP TILL MÖTET MED NORDSJÄLLAND

Elfsborgs trupp till mötet med Nordsjälland

Kevin Stuhr Ellegaard, Tim Rönning, Christopher McVey, Anders Randrup, Rami Kaib, Adam Lundqvist, Jörgen Horn, Jon Jönsson, Joakim Nilsson, Simon Olsson, Rasmus Rosenqvist, Alex Dyer, Emir Bajrami, Issam Jebali, Simon Lundevall, Jesper Karlsson, Daniel Gustavsson, Viktor Prodell, Lasse Nilsson

Publicerad 2017-02-12 kl 09:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå