Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tungt AIK-besked - Özkan borta säsongen ut

Gabriel Özkan hade kunnat bli en livsviktig joker för AIK i slutomgångarna. Nu står det klart att hans säsong i praktiken är förlorad.

- Det är skittufft, speciellt som laget har det så jobbigt. Jag räknar inte med mer spel den här säsongen, avslöjar Gabriel Özkan för FotbollDirekt.se.

- Det är en rejäl stukning det handlar om. Först trodde läkarna att jag skulle bli borta i tre veckor och nu är jag uppe i sju så jag ser det som en ren bonus om jag kan spela mer den här säsongen.

Gabriel Özkan har spelat från start en gång i årets allsvenska och så ser hans säsong ut att sluta.
Det blir inga fler matcher och ett tungt krisdrabbat AIK kan sluta hoppas på den numera 24-årige supertalangens hjälp i slutmatcherna där Özkans bollskicklighet hade kunnat bli till en ovärderlig bonus.

- Till för några veckor sedan hoppades jag kunna spela 2-3-4 matcher i slutet. Jag vill ju fortfarande för AIK:s skull men det är bara att inse att det förmodligen är dumt att riskera något med tanke på vilka problem jag har haft. Det gör ju också fortfarande ont i foten när jag joggar, speciellt i sidledsförflyttningar.

- Och så måste jag också inse att jag inte kommer att vara i form direkt.

Gabriel Özkan grämer sig över ännu ett förlorat år.
Hur uppfinnigsrik och fantastifull han än försöker vara i sin vardag - full av rehabiliterings-ruitiner så är det en omöjlighet att grubblerier inte hinner i fatt.

- Det har ju varit skittufft och jag har många gånger frågat mig - hur bra hade jag varit om jag inte hade varit så skadedrabbad. Hur bra skulle jag inte kunna bli om jag bara får vara frisk. Det är sådant som håller mig uppe - för jag kommer aldrig att ge upp.

- Istället försöker jag vara positiv och tänka att det alltid finns sådana som har det jävligare än mig. Jag försöker vara tacksam och får mycket styrka i från gud, säger och fortsätter:

- Det positiva nu är att den här skadan har inget alls att göra med mina tidigare problem och jag längtar som bara fan efter vintersäsongen och få bygga upp mig ordentligt.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-10-05 kl 11:49
Annons
Annons
Annons