Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tungt bakslag för Kroon - ser ut att missa hela våren: "Har försonat mig med tanken"

Allsvenskan

Simon Kroon hade stora skadebesvär i höstas.
Och nu missar han förmodligen hela våren 2019.
- Jag har försonat mig med tanken att det kommer att ta lite längre tid än vad jag tänkt, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån.

I somras plockade Östersund in Simon Kroon. Mittfältaren, som har ett förflutet i Malmö FF, hade dock stora skadebesvär under höstsäsongen och det blev bara fyra framträdanden i allsvenskan för 25-åringen. Då var det en lårskada som satte stopp för Kroon.

Nu meddelar ÖFK att Kroon förmodligen blir borta hela vårsäsongen 2019. Dock vill man inte kommentera vilken typ av skada det handlar om utan man nöjer sig med ”underkropp”.

- Jag har försonat mig med tanken att det kommer att ta lite längre tid än vad jag tänkt. Det är svårt att säga exakt datum när jag är tillbaka men förhoppningen är att jag ska vara tillbaka innan sommaruppehållet, säger Kroon till klubbens hemsida.

ANNONS

Kroon säger samtidigt att han håller modet uppe.

- Jag kör nu rehab-övningar, just nu kan jag inte belasta nederdelen så mycket. Men jag kommer att komma ut starkare efter det här.

Publicerad 2019-03-12 kl 19:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto