Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
1:27

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses Axén diskutera den kastade bengalen på Tele2 Arena.

TV: Axén efter kastade bengalen: "Vad är det för nivå?"

En bengal kastades från Djurgårdens klack till sittplats på ena långsidan.
Efter incidenten var C Mores expert Alexander Axén förbannad.
- Vad är det för nivå? säger han i C Mores sändning.

Innan avspark i derbyt mellan Hammarby och Djurgården utbröt trista scener på läktarplats. En bengal kastades från Djurgårdens klack rakt in på en sittplatssektion och landade rakt bland människor som satt och väntade på matchen.

Avsparken blev en halvtimme försenad och C Mores expert Alexander Axén var starkt kritisk till agerandet mot personen som kastade bengalen.

- Det är så tråkigt. Man blir så trött. Man pratar om att man ska göra revolt mot polisen för att de tagit bort platser och så vidare och då kanske det är så. Men att kasta mot folk som inte har någonting med här att göra – det är helt oacceptabelt att ha det så här på svenska arenor. Det är helt omöjligt, säger han i C Mores sändning.

ANNONS

- Man blir så ledsen. Vad är det för nivå på en sån här grej? Hur tänker man när man kastar? Det finns inget fränt överhuvudtaget att visa att ens klack är bättre än den andra. Det här är bara sorgligt.

Hammarbys vd, Henrik Kindlund:

- Det är givetvis jättetråkigt att det här händer. Det är fullsatta läktare, det är 30 000 här. Alla vill ha en fotbollsfest, sedan är det några idioter som hanterar pyroteknik på ett väldigt ansvarslöst sätt, det är jättetråkigt. Irriterande.

Publicerad 2018-09-02 kl 15:21
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto