POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Axén efter kastade bengalen: "Vad är det för nivå?"

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses Axén diskutera den kastade bengalen på Tele2 Arena.

En bengal kastades från Djurgårdens klack till sittplats på ena långsidan.
Efter incidenten var C Mores expert Alexander Axén förbannad.
- Vad är det för nivå? säger han i C Mores sändning.

Innan avspark i derbyt mellan Hammarby och Djurgården utbröt trista scener på läktarplats. En bengal kastades från Djurgårdens klack rakt in på en sittplatssektion och landade rakt bland människor som satt och väntade på matchen.

Avsparken blev en halvtimme försenad och C Mores expert Alexander Axén var starkt kritisk till agerandet mot personen som kastade bengalen.

- Det är så tråkigt. Man blir så trött. Man pratar om att man ska göra revolt mot polisen för att de tagit bort platser och så vidare och då kanske det är så. Men att kasta mot folk som inte har någonting med här att göra – det är helt oacceptabelt att ha det så här på svenska arenor. Det är helt omöjligt, säger han i C Mores sändning.

- Man blir så ledsen. Vad är det för nivå på en sån här grej? Hur tänker man när man kastar? Det finns inget fränt överhuvudtaget att visa att ens klack är bättre än den andra. Det här är bara sorgligt.

Hammarbys vd, Henrik Kindlund:

- Det är givetvis jättetråkigt att det här händer. Det är fullsatta läktare, det är 30 000 här. Alla vill ha en fotbollsfest, sedan är det några idioter som hanterar pyroteknik på ett väldigt ansvarslöst sätt, det är jättetråkigt. Irriterande.

Publicerad 2018-09-02 kl 15:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå