TV: Bajen nära att tappa 3-0-ledning - Blazevic poängräddare

Hammarby såg ut att gå mot en säker seger mot Sundsvall.
Då blev 3-0 till 3-2 och på tilläggstid räddade Davor Blazevic Bajen-segern med en fantastisk räddning.
- Typiskt Bajen att ha en stabil 3-0-ledning och sedan få kämpa hela vägen in med det, säger målvakten till C More.

I vårmötet mellan Hammarby och Sundsvall rasade hemmalaget ihop i slutet och tappade sånär en 4-0-ledning. Matchen slutade dock 4-3 och Bajen kom undan med blotta förskräckelsen. Under onsdagen upprepade sig händelseförloppet.

Gästerna tog ledningen i den 13:e minuten efter en hörna. Sundsvalls målvakt William Eskelinen misslyckades med att plocka ner bollen och efter några försök kunde Mads Fenger dundra in 1-0 från nära håll.

I den 34:e minuten utökade Hammarby till 2-0 efter ett mycket läckert avslut från Imad Khalili.

I den 52:a minuten hittade Neto Borges fram med en fin framspelning till Nikola Djurdjic som kunde styra in 3-0.

Kort därefter reducerade Sundsvall på straff genom Linus Hallenius. I den 64:e minuten kom ännu en reducering från anfallaren. På en svepande boll från Dennis Olsson tog Hallenius emot bollen och petade in 3-2.

I slutminuterna var det mycket nära 3-3. Davor Blazevic stod då för en jätteräddning och såg till att det blev tre mycket viktigt poäng till Bajen i Europa-striden.

- Jag hinner inte tänka så mycket, säger målvakten till C More.

Blazevic fortsätter:

- Typiskt Bajen att ha en stabil 3-0-ledning och sedan få kämpa hela vägen in med det.

Lagens startelvor:

Sundsvall: Eskelinen - Gracia, Björkander, Myrestam - Tamimi, Batanero, Ciercoles, Olsson - Sema, Hallenius, Haro.

Hammarby: Blazevic - Sandberg, Fällman, Fenger, Borges - Andersen, Barny - Bengtsson, Tankovic, Khalili - Djurdjic.