Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Elfsborg slog Örebro efter Kaibs projektil i krysset

Allsvenskan

Elfsborg värmede upp inför den allsvenska premiären med att ta emot Örebro på Borås Arena.
Då stod Rami Kaib för en riktig kanon och punkterade matchen med sitt 2-0-mål, ett snygg skott rakt upp i krysset.

3:06
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Elfsborg och Örebro träningsspelade under fredags eftermiddagen på Borås Arena i en match som Elfsborg dominerade matchbilden med sin speluppbyggnad.

Laget skapade också bästa målchansen tidigt i matchinledningen när Stefan Ishizaki slog en djupledsboll i luften mot Jonathan Levi. Yttern valde att dra till direkt och skjuta på volley och överraskade Oscar Jansson i Örebros mål, men skottet gick i ribban.

Senare i halvleken tog Elfsborg ledningen i matchen, när domaren blåste för straff när en Örebrospelare täckte ett skott med armen. Pawel Cibicki tog hand om straffsparken och var kylig när han tryckte in bollen i nättaket.

ANNONS

Örebro tog sig fram till en målchans kort efter målet, där Johan Bertilsson valde att försöka skjuta ur snäv vinkel. Kevin Sthur Ellegaard var med på det och fick hjälp av sina försvarare att rensa undan returen.

Elfsborg fortsatte sin press i resten av halvleken, men lyckades inte få hål ytterligare gånger på örebroförsvaret. Pressen fortsatte i andra halvleken och Elfsborg höll i matchpinnen inledningsvis innan bägge lagen roterade kraftigt och testade många spelare.

Elfsborg hade ett visst spelövertag även efter bytena och gjorde rättvist 2-0 och genom en riktig fullträff Rami Kaib. Inhopparen fick bollen i hörnet av straffområdet och nöp till direkt med ett hårt skott som gick rakt upp i bortre krysset.

Målet blev matchens sista och matchen mellan lagen slutade 2-0.

Se Kaibs fullträff i spelaren ovan.

ANNONS

Startelvor:

Elfsborg: Stuhr-Ellegaard - Holst, Rode Gregersen, Henriksson, Strand - Ishizaki, Olsson, Gojani - Cibicki, Hümmet, Levi

Örebro: Jansson - Brorsson, Almebäck, Björkman - Björnquist, Collander, Mårtensson, Larsson -Bertilsson, Deprem, Omoh

Publicerad 2019-03-15 kl 16:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto