TV: Elfsborg tappade segern sent: "Känns piss"

Elfsborg skapade mängder av lägen, men fick inte med sig segern borta mot Gif Sundsvall.
Matchen slutade 1-1.
- Det känns piss, säger målskytten Per Frick till C More.

- Det känns piss. Vi försökte stänga matchen, men lyckades inte. Det känns för jävligt.

Per Fricks ord i C More efter 1-1 mot Gif Sundsvall sammanfattade Elfsborg-lägrets känslor väl. Laget var inte effektivt nog för att ta med sig tre poäng hem till Borås.

Frick gjorde Elfsborgs enda mål i den 53:e minuten, när han tryckte in 1-0 från en position inne i straffområdet.

Men Sundsvalls 20-årige anfallare Peter Wilson nickade in 1-1 från nära håll med fem minuter kvar att spela. Det är Wilsons andra mål för säsongen.

- Vi krigade på bra, det var en bra laginsats. Vi pushade på varandra under hela matchen, säger Wilson till C More.

Elfsborg står på sju poäng efter fem spelade matcher, medan Sundsvall skrapat ihop fem poäng.

Sundsvalls startelva: Naurin - Danielsson, Björkander, Sonko Sundberg - Rajalakso, Steindorsson, Suljevic, Morsay, Olsson - Freyr Sigurdsson, Wilson

Elfsborgs startelva: Stuhr Ellegaard - Manns, Horn, Nilsson, Lundqvist - Karlsson, Jebali, Olsson, Dyer - Frick, Prodell