Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Engvall efter sitt hattrick: "Har precis börjat"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter en rörig försäsong har Gustav Engvall kommit igång på allvar i Djurgården. Idag blev det hattrick mot Örebro, och Engvall själv stortrivs i sin nya klubb.

Det var många turer fram och tillbaka mellan England och Sverige innan Gustav Engvall blev klar på lån för Djurgården. Och bytet har gjort Engvall gott, mot ÖSK blev det hattrick och nu står han redan på fem mål i årets allsvenska, vilket gör att han topper skytteligan tillsammans med lagkamraten Magnus Eriksson.

- Jag njuter just nu. Att spela 3-4 matcher på 6-7 månader är inte optimalt, och att gå hit och spela varje vecka och känna förtroende, det är en annan värld, säger Engvall till C More efter matchen.

C Mores expert Anders Andersson påpekar att det är en mer komplett spelare som kommit tillbaka från England, jämfört med tiden i IFK Göteborg, och Engvall tackar delvis tiden i England för det.

- Träningen i England har gett resutat kanske. Sen också att du känner förtroende varje vecka, att jag är viktig och att de bryr sig om mig. Men såklart att jag utvecklats i England, jag har ändå haft bra månader där med bra träning och några bra matcher mot bra motstånd också.

Engvall har även siktet inställt på U21-EM senare i sommar.

- EM hoppas man såklart man kommer med till, det är en målsättning jag har haft sedan jag inte kom med förra gången när vi vann guld. Så det klart jag vill vara med där, det kämpar jag för varje dag, säger Engvall.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-07 kl 20:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons