Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Experterna vill se SvFF agera hårt efter storbråket: "Det ska bli avstängningar och bötesbelopp"

Allsvenskan

AIK, med Sebastian Larsson i spetsen, firade framför MFF:s bänk.
Hasse Backe vill se att disciplinnämnden agerar mot lagen.
- Man måste vara stenhård och markera tidigt här, säger han i Sportkanalens program Granqvist|Backe|Lundh.

1:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett utdrag ur avsnitt fyra av Sportkanalens program Granqvist|Backe|Lundh i spelaren ovan.

Det allsvenska stormötet mellan AIK och Malmö FF slutade i tumult. Efter Sebastian Larssons frisparkskvittering i slutsekunderna firade landslagsmittfältaren framför MFF-bänken, och fick med sig flera AIK-spelare. Ett storbråk utbröt där spelare och ledare från båda lagen var inblandade.

I avsnitt fyra av Sportkanalens program Granqvist|Backe|Lundh diskuteras situationen, och experterna vill se att SvFF går in och agerar med kraft.

- De är ju så långsamma, och därmed för dåliga helt enkelt på att titta på det här. Det finns många sekvenser med AIK och MFF-spelare och ledare som går över alla gränser i det tumult som Sebastian Larsson startar. Hade Markus Rosenberg gjort likadant mot AIK-bänken så hade han säkert fått rött kort direkt och det hade blivit upploppsstämning. Detta måste de agera kring, säger Olof Lundh.

ANNONS

Hasse Backe är inne på samma linje som Lundh:

- Disciplinnämnden måste gå in direkt. Man måste ta tag i det här snabbt. Titta på bilderna och var handlingskraftiga. Det ska bli avstängningar med mera, bötesbelopp. Man måste vara stenhård och markera tidigt här.

Avsnitt fyra av Granqvist|Backe|Lundh sänds i Sportkanalen klockan 21.00. Programmet läggs sedan ut på Fotbollskanalen på torsdag.

Publicerad 2018-10-30 kl 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto