POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TV: Goitom om påstådda schismen: "Blir en skev bild"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det har pratats om en schism mellan AIK och Henok Goitom.
Men på fredagen var han åter tillbaka som AIK-spelare.
- Det som är lite synd är att man har åsikter om saker som man inte har hundra procent information om, säger Goitom till Fotbollskanalen.

Efter säsongen 2015 lämnade  Henok Goitom AIK som Bosman vilket skapade reaktioner i supporterkretsar. Därefter skrev han på för spanska Getafe i La Liga, en klubb som han sedan bröt med våren 2016. Under sommaren tränade sedan anfallaren en längre tid med AIK utan att man kom överens om ett kontrakt. I stället blev det spel i USA och San Jose Earthquakes för Goitom

På fredagen skrev anfallaren på ett tvåårskontrakt med AIK och både sportchef Björn Wesström och Goitom fick frågor kring den påstådda sprickan.

- Det kunde inte vara mer fel. Jag har aldrig varit gladare än nu när jag får hälsa Henok Goitom tillbaka till AIK, sa Wesström.

Goitom:

- En storklubb som AIK har många fans. Alla har åsikter om saker och ting, det jag kan tycka är lite synd är att man har åsikter om saker som man inte har hundra procent information om, vilket gör att det ger en skev bild av allting. Jag skrev på en timme sedan och från och med det ögonblicket vill jag bara blicka framåt. Det är det jag vill fokusera på.

Se hela intervjun med Goitom i spelaren.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-03 kl 14:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå