TV: Häcken krossade Falkenberg efter Paulinhos vackra frispark

Häcken var inför omgången allsvenskans sämsta bortalag. Då svarade man med en riktigt stark insats och besegrade Falkenberg med hela 4-1.

Redan efter tio minuter så hittade Samuel Gustafson fram till Alexander Jeremejeff i djupet. Anfallaren tog emot bollen snyggt och kunde iskallt placera in 1-0 bakom Otto Martler.

Efter 20 minuters spel så var hemmalaget riktigt nära ett kvitteringsmål efter att Johannes Vall fått in ett inlägg i straffområdet. Där fanns Hakeem Araba i mitten och var riktigt nära att nicka in bollen i mål, men Abrahamsson stod för en riktigt fin räddning.

Samuel Gustafson skulle fortsätta att producera efter lite mer än 20 minuters spel i den första halvleken. Mittfältaren kom helt fri mot Martler efter ett väggspel och chippade läckert över målvakten innan bollen studsade en aning hånande in i mål.

Domaren lade till tre minuter på den första halvleken, något som skulle vara tillräckligt för Falkenberg att återigen ta sig in i matchen. I den tredje tilläggsminuten så fick ghananen Enock Kwakwa bollen utanför straffområdet. Med en snygg skottfint så skaffade han sig ett läge och skruvade in bollen vid den bortre stolpen.

Med en halvtimme kvar att spela så fick Häcken en frispark utanför Falkenbergs straffområde. Brassen Paulinho klev fram och smekte in bollen i Otto Martlers kryss - helt otagbart för målvakten.

Paulinho skulle även utöka till 4-1 med två minuter kvar att spela. Anfallaren hittade en lucka vid första stolpen och sköt in sitt andra mål i matchen.

Falkenbergs startelva: Martler; Sjöstedt, Joza, Juel-Nielsen, Vall; Kwakwa, Nazari, Jakobsen; Pelvas, Araba, Krizanovic

Häckens startelva: Abrahamsson; Sandberg, Sudic, Wahlström, Arkivuo; Gustafson, Abubakari, Ericsson; Andersson, Jeremejeff, Paulinho

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovanför.