Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Igboananike stängs av fyra matcher - se situationen

Nästa

Avbryt
Försök igen

Örebro SK får klara sig utan Kennedy Igboananike de fyra kommande matcherna.
En armbåge i ryggen på Ludvig Öhman i mötet med AFC har lett till en avstängning.

Det var den 8 april som armbågen mot AFC Eskilstunas Ludvig Öhman utdelades. Situationen uppmärksammades inte av domaren under matchens gång. 

Nu väljer dock svenska fotbollförbundet att straffa Kennedy Igboananike i efterhand. ÖSK:aren stängs av fyra matcher under perioden 5-20 maj, något som klubben dock har överklagat.

- Vi har sett situationen från olika vinklar. Vi tycker att bilderna är rätt talande. Det är allvarligt. Det går för långt när man går in i en situation på det sättet, säger disciplinnämndens ordförande Kerstin Elserth till Expressen och förklarar att exempelvis ett skeende där en spelare går in med dobbarna före resulterar i en två matcher lång avstängning.

- Det här ser vi som snäppet allvarligare. Han tar sats, hoppar upp och trycker till Eskilstuna-spelaren i ryggen. Det är svårt att beskriva med ord. Men det hör inte hemma på en fotbollsplan.

Se situationen i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-05 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons