TV: Jebali tvåmålsskytt när Elfsborg räddade poäng mot Örebro

Det såg länge ut som att Örebro skulle ta tre poäng i kvällens möte mot Elfsborg.
Men med knappt tio minuter kvar kräddade Jebali gästerna med sitt andra mål för kvällen.

Hemmastarka Örebro tog tidigt ledningen mot Elfsborg. Det var Johan Mårtensson som efter åtta minuter satte in bollen lågt med ett skott i straffområdet.

Efter det var det en jämn halvlek som såg ut att sluta 1-0 till Örebro. Men när klockan närmade sig 45 kom också hemmalagets andra mål. Det var när en Elfsborg-hand träffade bollen i eget straffområde som Nahir Besara kyligt kunde placera in 2-0 i det vänstra hörnet.

Det blev en tung smäll för Elfsborg som fick gå in i halvtid med två mål bakåt.

Men de lyckades komma ut stärkta.

I början av den andra halvleken var det dags för matchens andra straff och den tilldelades just Elfsborg. Issam Jebali tog hand om den och reducerade till 2-1.

Trots reduceringen såg det ut som att Örebro skulle få de tre poängen. Men med knappt tio minuter kvar av matchen klev målskytten Jebali fram igen.

På ett skott från utkanten av straffområdet hittade han mål och satte in 2-2 för gästerna.