TV: Kalmar krossade Falkenberg - Rasmus Elm gjorde tävlingscomeback

Idag kan det bli aktuellt för comebacken som nästan hela Sverige väntat på. Rasmus Elm är med i Kalmars trupp som ställer upp mot Falkenberg - och lär få göra ett kortare inhopp.

Han har inte spelat en match sedan i april 2014 - idag kan Rasmus Elm göra tävlingscomeback på fotbollsplanen. Mittfältaren finns med i Kalmars trupp mot Falkenberg och lär bli aktuell för ett kortare inhopp.

I den sjunde minuten så kom Jonathan Ring fri i straffområdet efter att ha rundad gästernas försvar. Enkelt kunde han sedan rull in 1-0 och ge Kalmar en tidig ledning. Målet kom till efter att Falkenbergs Araba hoppat över bollen på offensiv planhalva utan uppbackning bakom sig. Istället kunde Kalmar FF kontra med Jonathan Ring i spetsen.

Efter 36 minuter så räddade Otto Martler kvar Falkenberg i matchen med en magnifik dubbelräddning. Målvakten tvingades sträcka up på ett distansskott, men var även på tårna och räddade returen. Bara minuten efter skulle dock målvakten tvingas släppa in det andra målet i matchen. Marcus Antonsson tog ner en långboll nere i straffområdet och lyckades hitta luckan bakom Martler.

Fem minuter in i den andra halvleken så slarvade Falkenberg med bollen strax utanför eget straffområde. Ismail Silva Lima fick tag på bollen och testade skott. Bollen slank in till höger om Martler och utökade Kalmars ledning till 3-0.

Med tjugo minuter kvar så byttes Rasmus Elm in och gjorde sin tävlingscomeback efter den långa skadefrånvaron.

På tilläggstid så tilldelades Kalmar FF en straff efter att Marcus Antonsson fällts inne i straffområdet. Det blev inte den nyinbyttne Ramus Elm som klev fram, utan Antonsson själv tog hand om straffen och placerade in 4-0.

Det blev också slutresultatet och Falkenberg har nu 0-7 i målskillnad på de senaste två matcherna.