Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

TV: Kaptenen om att spelarna ska ha röstat bort "Henke": "Ska stanna inom gruppen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Enligt Sportbladet röstade HIF-spelarna för att Henrik Larsson inte skulle fortsätta redan i oktober.
- Det är inget som vi ska gå runt och prata om i media eller nånting, utan det är helt fel väg att gå, säger lagkaptenen Peter Larsson till Fotbollskanalen.

Henrik Larsson avgick som manager för Helsingborgs IF under onsdagskvällen efter att laget blivit degraderat till superettan. Men enligt Sportbladet så ska spelarna varit missnöjda under en längre tid. Tidningen skrev i går att HIF:s spelarråd initierade en omröstning i oktober, med fyra omgångar kvar av allsvenskan, om "Henke" skulle vara kvar eller inte.

- Majoriteten ville få till en förändring, sa en anonym spelare till Sportbladet.

Spelarrådets omröstning ska inte ha fått något gehör hos klubbledningen.

När Fotbollskanalen frågar Helsingborgs lagkapten Peter Larsson om uppgifterna, dementerar han det inte. Men backen menar att detta definitivt ska stanna inom laget.

- Det är klart att vi har alltid dialog inom laget, inom spelarrådet. Vi har det även med truppen, vi har möten och snackar igenom vad som är bra och vad som är mindre bra under säsongen. Och det gör man även om det går bra eller inte liksom. Det har vi alltid haft i HIF så länge jag har varit här och kommer fortsätta att ha en dialog. Sen har vi en dialog med folk uppåt i klubben också. Så det sköts på ett bra sätt, säger Larsson.

- Vad som sägs där, det ska såklart stanna där i gruppen. Det är inget som vi ska gå runt och prata om i media eller nånting, utan det är helt fel väg att gå. Utan det är sånt som kommer stanna i gruppen.

Se en intervju med HIF-lagkaptenen Peter Larsson.

Publicerad 2016-11-24 kl 16:02

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER