TV: Kolla när Wilton spräcker målnollan - MFF tog tre poäng mot Dif

Malmö-Djurgården 2-1

Drygt tio minuter in i matchen klackade Molins fram Harbuzi som enkelt vände bort försvararen och placerade in 1-0.

Trots att MFF dominerat första halvlek lyckades Djurgården trycka in en kvittering fem minuter innan halvtid. Johan Oremo nickade fram Rajalakso som blev målskytt för andra matchen i rad.

Till andra halvlek bytte Zoran Lukic ut Petter Gustafsson. In kom Peter Magnusson som tog en mittbacksplats. Kebba Ceesay flyttade ut på kanten.

En kvart in på andra halvlek fick Wilton Figueiredo äntligen göra sitt första mål för MFF. Sin vana trogen sköt brassen men skottet fastnade i försvaret. När bollen damp ner hann han först på sin egen retur och rakade in bollen i bortre.

Matchen slutade 2-1 till MFF.

Publicerad 2009-05-10 kl 16:02