TV: Kujovic: "Ska mycket till om jag lämnar"

Emir Kujovic ser ut att stanna i IFK Norrköping.
Anfallaren spelade hela matchen mot Lokomitv Mosvka.
Det ska mycket till om jag ska lämna nu, säger han enligt NT.

Emir Kujovic har ryktats vara på väg till Frosinone, men när IFK Norrköping på måndagen spelade årets första match var anfallaren med och fick 90 minuter. Efter slutsignalen sa han så här, enligt NT.

Det ska mycket till om jag ska lämna nu.

IFK Norrköping inledde Atlantic Cup i Portugal med att möta ryska Lokomotiv Moskva och de svenska mästarna fick en drömöppning.

På passning från Emir Kujovic stod Christoffer Nyman för en underbar första touch som skapade yta till sig själv. Anfallaren tog vara på luckan och kunde skjuta in 1-0 till Norrköping.

I den andra halvleken skulle Lokomotiv hitta en kvittering och det var en vacker sådan. Via en läcker frispark var det kvitterat.

Då det ska delas ut en extrapoäng gick matchen till straffar (1-1 ordinarie matchtid).

Där drog Norrköping de längsta strået och David Mitov Nilsson tog på sig hjälterollen sedan han räddade en straff.

Så startade IFK Norrköping: Mitov Nilsson - Wahlqvist, Johansson, Olander, Telo - Tkalcic, Smith, Sjölund, Traustasson - Kujovic, Nyman

Se målen i spelaren ovan - tyvärr finns inga bilder från straffläggningen på grund av tekniskt strul.

Publicerad 2016-02-01 kl 16:17