TV: Måltorka i regnet för Djurgården

-Jag kommer ligga och fundera på det här hela natten, säger anfallaren Mikael Dahlberg.

Djurgården är i ett prekärt läge i den allsvenska tabellen och, som alla vet, är de i stort behov av poäng.

I matchen mot Trelleborg hemma på Stockholms stadion var de nära - men allt slutade 0-0 efter en hel del missade målchanser och otur.
-Personligen känner jag mig väldigt besviken för att vi inte fick tre pinnar och för varje match som går tappar vi möjligheter att förändra vår situation, säger Mikael Dahlberg.

Anfallaren hade fog för att vara besviken. Bortsett från Prince Ikpe Ekong ribbträff var det Dahlberg som hade matchens absolut vassaste målchans i den 93:e minuten.
-Det var en hög boll som jag tvingades backa för att få dit huvudet, säger han.

Bollen nådde han och från backplats började nästan Peter Magnusson att jubla då den såg ut att gå över Trelleborgs målvakt Viktor Noring- men bollen seglade över ribban och lade sig på nättaket.

I stället för mål och tre poäng slutade det med ännu en missade chans - ännu en poängförlust för Djurgården.
-Vi behöver vinna våra matcher nu. Det spelar ingen roll vilka vi möter, vi måste vinna. Punkt, säger Dahlberg.

Mot Trelleborg inledde Djurgården bra. Under den första kvarten låg de tätt på motståndarna och hindrade deras spel i djupled. Men sedan föll hemmalaget tillbaka, blev passiva och gav kommandot till gästerna.
-Det har varit så här hela säsongen. Matcher ändras ju hela tiden men det skiljer för mycket när vi är bra och när vi är dåliga. Efter ett litet misstag tappar vi allt vårt spel, säger Dahlberg.

Tränaren Andrée Jeglertz var nöjd med inledningen - men inte med att de tappade initiativet av matchen i slutet av den första halvleken.
-Vi kom in i sådan där period där vi blir passiva, kom långt ifrån motståndarna och våra uppspel fastnade på första gubben vilket gav Trelleborg möjlighet att sätta igång sitt djupledsspel, säger han.

I kampen om spel i allsvenskan, ser du matchen mot Trelleborg som en vunnen poäng eller två förlorade?
-Vi tog en poäng nu och måste ta fler i de matcher som återstår. 20 poäng kommer inte räcka för en kvalplats.