TV: Nytt målkalas för Hammarby - Djurdjic hattrickskytt när AFC krossades

Nikola Djurdjic svarade för ett hattrick.
Dessutom gjorde Bajen ytterligare tre mål när laget körde över AFC Eskilstuna på bortaplan.
- Vi fortsätter att kriga på och är inte nöjda, säger Hammarbys Imad Khalili till C More.

I spelaren ovan visas Nikola Djurdjic 6-1-mål.

Under lördagen jagade Hammarby sin fjärde raka seger när laget ställdes borta mot AFC Eskilstuna – som fick en drömstart på matchen.

Efter drygt tio minuters spel sjabblade Hammarbys Jeppe Andersen med bollen och Dzenis Kozica, som är på lån i AFC från Djurgården, kunde placera in bollen i nät från nära håll.

Eskilstunalagets ledning skulle dock inte bli långvarig då Hammarbys Nikola Djurdjic kvitterade efter 18 minuter. Och sedan rullade det bara på för Stockholmslaget.

Först nickade Alexander Kacaniklic dit 2-1 innan Djurdjic kunde näta för andra gången under kvällen fram till 3-1, vilket också var ställningen i halvtid.

I början av den andra punkterade Hammarby matchen fullständigt med två snabba mål. Först lyfte Imad Khalili, som svarade för en jättemiss tidigare i matchen, in 4-1 i friläge och några minuter senare kunde Muamer Tankovic trycka dit 5-1. Målet var mittfältarens nionde för säsongen och med det går han upp på delad andraplats i den allsvenska skytteligan.

Med drygt 20 minuter kvar av matchen kunde Djurdjic näta fram till 6-1, hans tredje mål för kvällen, vilket också blev matchens sista.

Hammarby har nu vunnit fyra raka matcher och på dessa har laget gjort sammanlagt 20 mål.