TV: Omoh sänkte gamla klubben på Behrn Arena

Michael Omoh har ett förflutet i Östersund.
På söndagen sänkte ÖSK-spelaren sin gamla klubb.
- Jag fick en bra träff, säger han till C More.

Hemmalagets ledningsmål kom i den 34:e matchminuten. Ex-ÖFK:aren Michael Omoh höll sig först i bakgrunden på en hörna för att sedan stega fram och skjuta in 1-0 en stund innan halvtid.

- Det är en andraboll och min uppgift var att vänta på returen .jag var glad över att att den kom till min position och jag fick en bra träff, sa Omoh själv till C More om fullträffen.

I inledningen av den andra halvleken skulle ledningen även utökas. Sebastian Ring såg till att göra 2-0 i sin första allsvenska start när han fick på en riktig fullträff strax utanför straffområdet.

ÖFK var inte utan heta lägen och en reducering kom med några få minuter kvar. Brwa Nouri sköt vackert in 1-2 – men det räckte inte. I stället blev det tre nya poäng för Alexander Axéns lag som har inlett starkt hemma på Behrn Arena.

- De gör ett viktitgt 2-0-mål vilket gör att de kan backa hem och de behöver inte anfalla. det blir jobbigare för oss att komma igenom. Vårt bolltempo är inte tillräckligt bra för att få dem att öppna upp sig. Det är något vi måste jobba på, konstaterade Östersunds Brwa Nouri.

Örebros startelva: Jansson - Lorentzson, Almebäck, Hines-Ike, Ring - Omoh, Mårtensson, Gerzic, Rogic - Igboananike, Besara

Östersunds startelva: Keita - Mensah, Papagiannopoulos, Pettersson, Björkström - Edwards, Nouri, Bergqvist, Sema - Ghoddos, Bertilsson