TV: Östersund körde över Sirius i Salou

Östersund hade inga problem med att besegra den allsvenska nykomlingen Sirius.
ÖFK vann till slut med hela 4-0.

Redan efter bara fyra minuter tvingades Sirius Andreas Eriksson bryta matchen med en skada och lämna planen.

I den sjätte minuten tog Östersund ledningen efter att Ken Sema spelat in bollen från vänster till nyförvärvet Johan Bertilsson som kunde sätta 1-0.

30 minuter in i matchen ökade ÖFK ledningen till 2-0. Saman Ghoddos rann igenom och gjorde inget misstag fri med målvakten.

I upptakten av den andra halvleken satte Curtis Edwards 3-0 för Östersund efter att Saman Ghoddos skjutit en frispark i stolpen.

I slutminuterna kunde Östersund även sätta 4-0 genom nyförvärvet Ludvig Fritzson, vilket också blev slutresultatet.

Östersund: Keita - Mukiibi, Bergqvist, Pettersson - Aiesh, Mensiro, Nouri, Sema -  Bertilsson, Ghoddos, Edwards.

Sirius: Wicks - Larson, Eiswohld, Pehrsson, Bergman - Sarfo, Gustafsson, Eriksson - Vecchia, Nilsson, Sirelius.

Publicerad 2017-02-11 kl 12:10