Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Rosenbergs armbåge lämnade Florén blodig

Allsvenskan

Markus Rosenberg avgjorde matchen mot Gefle men han satte även andra avtryck i matchen, varav ett kommer vara bestående.
I slutet av matchen armbågade han Gefles Jesper Florén så att denne började blöda.

Kommentatorn Patrik Westberg ställde sig väldigt frågande till varför domaren Bojan Pandzic inte blåste av när en blödande Florén låg på gräset och vred sig i smärtor.
På reprisbilderna ser man hur Markus Rosenbergs armbåge träffar Jesper Floréns panna.

– Det är en overklig situation enligt mig. Jag får en klockren armbåge i huvudet när jag nickar i väg bollen. Dels armbågen och sen får jag ögonkontakt med domaren som skiter fullständigt i att jag ligger och blöder. De får en hörna i stället. Det är obegripligt, säger Florén till Expressen.

– Det är en armbåge i huvudet, så får man inte göra enligt mig och enligt reglerna, antar jag. Domaren skiter fullständigt i det. Då vet jag inte vad som gäller? Det är kanske så man får spela.

ANNONS

Rosenberg försvarar sig dock i en intervju med samma tidning, och menar på att det snarare var en olyckshändelse att träffen tog så illa som den gjorde.

– Det är inget fult direkt. Jag kollar på bollen och sen blir det alltid mycket blod när det tar där det gör, säger han till Expressen.

Avgör själv, se klippet ovan!

Publicerad 2015-08-15 kl 21:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto