TV: Sema hjälte för ÖFK mot tidigare klubben

Urladdning och bragdmatch i torsdags stoppade inte Östersund.
Laget tog en tung trepoängare borta mot Norrköping efter att Ken Sema sänkt sitt tidigare lag med ett mål och en assist i 2-0-segern.

Se höjdpunkter i spelaren ovan.

Det syntes på Östersund att laget hade en tuff Europa League-match för bara tre dagar sedan. Energin och skärpan saknades stundtals i den första halvleken, framför allt på den sista tredjedelen av offensiv planhalva. Inte heller Norrköping skrapade fram någon jättehet målchans.

Andra halvlekens inledning var lika chansfattig som den första där båda lagen kändes iskalla i straffområdet.

Matchen öppnade dock upp sig ju längre den led och till slut spräcktes nollan i målkolumnen.

Efter en tilltrasslad situation i straffområdet fick tidigare Norrköpingsspelaren Ken Sema fram en tå och stötte in 1-0 för Östersund.

Efter bortalagets ledningsmål tog Peking över mer och mer. I slutskedet letade hemmalaget desperat efter ett ledningsmål, men både Simon Skrabb och Sebastian Anderssons jättelägen räddades av Aly Keita i ÖFK:s mål.

I stället kunde Gabriel Somi på tilläggstid trycka dit 2-0, fint framspelad av 1-0-skytten Ken Sema.

En tung trepoängare för Östersund. Desto tyngre för Norrköping som tappar i jakten på Europaplatserna.

IFK Norrköping: Mitov - Wahlqvist, Fjoluson, Johansson, Tkalcic - Skrabb, Dagerstål, Thorarinsson, Smith - Holmberg, Andersson.

ÖFK: Keita - Mukiibi, Pettersson, Bergqvist, Somi - Bertilsson, Bachirou, Mensiro, Sema - Gero, Ghoddos.