TV: Sirius vände - Haglund avgjorde på stopptid

Tre raka utan seger och underläge i halvtid.
Då vände Sirius och avgjorde till slut på stopptid hemma mot HBK.
- Vi höjer oss i andra som lag och jobbar oss in i matchen, säger matchhjälten Philip Haglund till C More efter matchen.

HBK var det bättre laget i den första halvleken och också logiskt ledningen när Fredrik Olsson tryckte in 1-0 i den 26:e minuten.

Efter en svag första halvlek var det ett annat Sirius som kom ut till andra. Fem minuter in i den andra halvleken hittade Alexander Nilsson fram till Sirius skyttekung Moses Ogbu som stötte in kvitteringen. Målet var Ogbus femte för säsongen.

Andra halvleken var jämn och matchen såg också ut att gå mot ett oavgjort resultat.

Philip Haglund ville dock annat och i den 93:e minuten nickade han in 2-1 till hemmalaget. Hans första mål i Sirius-tröjan.

Föga förvånande firade Haglund vilt efter sitt sena avgörandet.