Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: "Solklara" straffarna som domaren missade

Allsvenskan

GÖTEBORG: Domaren Michael Lerjéus missade två solklara straffar, en för Göteborg och en för Elfsborg när Jakob Ankersen räddade på mållinjen.
– Min känsla är att den tar på axeln, säger Ankersen.

I första halvlek av IFK Göteborgs 1-0-seger missade Lerjéus en hands för IFK Göteborg när bollen träffade Sebastian Holmens hand. I den andra halvleken valde han att fria på nytt när Ankersen räddade bollen på mållinjen med armen.

– Det är två solklara straffar han missar, det är inget snack om det, säger C More-experten Jens Fjellström efter matchen.

Att det skulle vara straff håller dock inte Jakob Ankersen med om.
– Den tar mig här på axeln, det är ingenting utan bara en räddning. Det är den känslan jag gör, säger han.

Den vindsnabbe yttern passade även på att såga lagets insats i den andra halvleken efter en stark första halvlek.

ANNONS
– Vi spelar bra i första men andra det var bara kaos! Vi spelar inte bra utan det var mer krig, vi var väldigt dåliga kändes det som. Vi var trötta men det är sådana matcher man ska vinna, när man inte spelar bra, säger Ankersen.

Det hårda matchandet som tar ut sin rätt?
– Såklart, vi hade en tuff match mot Djurgården där vi jobbade som i helvete i den matchen. Det är ett jobbigt program men vi gillar att spela fotboll.

IFK Göteborg kommer inte bara behöva klara sig utan Sören Rieks som skadades och missar matchen mot Hammarby. Jakob Ankersen missar också matchen då han är avstängd efter tre gula kort.
– För fan, man kan inte gå igenom en säsong utan kort. Det är sådana här saker som händer i fotboll men jag hade gärna spelat en match mot Hammarby.

Publicerad 2015-06-04 kl 21:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto