Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Tvingades sy på planen - jätteräddning minuten senare

Allsvenskan

Hammarbys målvakt Ögmundur Kristinsson blev utbuad efter att ha blivit liggande efter att ha fått en oavsiktlig stämpling av Helsingborgs Matthew Rusike.
- Det var nog inte lätt att se, men jag tvingades sy, säger målvakten till Fotbollskanalen.

2:19
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det var på tilläggstid i fredagens match mellan Helsingborg och Hammarby som Kristinsson blev liggande på plan och ropade efter läkarvård efter att ha räddat ett läge från HIF:s Matthew Rusike.

På tv-bilderna såg situaitonen inte särskilt dramatisk ut och från HIF-klacken buades islänningen ut - men faktum är att Kristinsson fick ett hål i benet och tvingades sy.

- Fansen förstod nog inte vad som hände, så jag kan inte klaga på dem. Men jag fick dobben intill benskyddet och tvingades sy. Det var inte fejkat, säger målvakten, som först blev skärrad.

- Klart man blir rädd när man ser att man har ett hål i benet. Det såg inte bra ut.

ANNONS

Kristinsson fick läkarvård på planen och syddes snabbt ihop. Eftersom Hammarby gjort samtliga tre byten tvingades Kristinsson stå kvar i målet. Minuten senare tvingades han till en jätteräddning.

- Det var inte den bästa fotbollen som spelats, men det spelar ingen roll. Vi fick tre poäng och jag får ge killarna i laget en klapp på axeln.

Kristinsson kommer dock inte vara borta från spel. Redan på söndag flyger han till Island för att ansluta till den isländska VM-kvaltruppen. Succénationen från EM ställs mot Turkiet och Finland.

- Nu blir det fokus på det. Ska bli kul att träffa grabbarna igen.

Hur mycket saknar ni Lars Lagerbäck?
- Det är en jättebra tränare som alltid kommer saknas i laget och på Island, men Heimur (Hallgrimsson, ny förbundskapten) har lärt sig mycket av Lars.

Publicerad 2016-10-01 kl 10:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto