Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Yasin månadens spelare i allsvenskan: "Har lagkamrater och tränare att tacka"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se inslaget när Yasin tar emot priset som månadens spelare ovan.

Ahmed Yasin gjorde bland annat tre mål för Häcken i augusti.
Efter en storartad månad utsågs Häcken-spelaren under söndagen till månadens spelare.
- Jag tackar ödmjukast. Jag är väldigt stolt över det här och nöjd över det jag har gjort, säger Yasin till Sef:s hemsida.

Ahmed Yasin kom till Häcken i mitten på juli på lån från AIK. Mittfältaren levererade direkt och avgjorde mot Jönköpings Södra i debuten.

I augusti månad fortsatte irakiern att leverera för Häcken och har varit en stark bidragande orsak till att laget gått obesegrade under månaden med sina tre mål.

Nu har han utsetts till månadens spelare för sina insatser.

"Ahmed Yasins insats under augusti visade sig vara så bra att samtliga allsvenska lagkaptener och utvalda sportjournalister röstade fram honom som Månadens spelare i Allsvenskan.", skriver juryn.

Yasin själv är väldigt nöjd över att ha fått utmärkelsen.

Jag tackar ödmjukast. Jag är väldigt stolt över det här och nöjd över det jag har gjort. Jag hade ingen aning om det här, det kom som en överraskning. Jag har mina lagkamrater och tränare att tacka för priset. Det är kul att de allsvenska lagens lagkaptener har haft ett öga på mig och sett att man gjort ett bra jobb, säger han till Svensk Elitfotbolls hemsida.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

FAKTA

Månadens spelare

Utmärkelsen Månadens Spelare i Allsvenskan utses av Svensk Elitfotboll tillsammans med Svenska Spel och C More. Priset går till den spelare i Allsvenskan som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden.

Juryn består av samtliga allsvenska klubbars lagkaptener, Stefan Lundin (Svensk Elitfotboll), Jon Persson (C More), Anna Brolin (TV4 / C More), Olof Lundh (TV4), Noa Bachner (Expressen), Anders Bengtsson (Offside) och Per Bohman (Aftonbladet).

Vinnande spelare får en check från Svenska Spel på 10 000 kronor där pengarna går till en av klubbens samhällsengagemang.

Vinnande spelare utses alltid i C Mores första sändning av Fotbollssöndag eller Fotbollsmåndag varje månad och presenteras också i Svensk Elitfotbolls kanaler samt på Fotbollskanalen.

Tidigare vinnare 2017:
April: Kingsley Sarfo, IK Sirius
Maj: Niclas Eliasson, IFK Norrköping
Juli: Simon Lundevall, IF Elfsborg
Augusti: Ahmed Yasin, BK Häcken
September: Kim Källström, Djurgården

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-09-10 kl 15:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons