POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Två ivorianska talanger på besök hos Hammarby

Foto: Bildbyrån

Inte bara en, utan två, spelare från akademin som Hammarby hämtade Kossounou Odilon ifrån är på besök hos klubben den här veckan.
Utöver mittbacken Aziz Ouattara Mohammed visar forwarden Loue Bayere Junior upp sig.

Det var i fredags som Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg berättade för Fotbollskanalen att man skulle få besök av den ivorianske mittbacken Aziz Ouattara Mohammed i en vecka, efter succén med landsmannen Kossounou Odilon som landade i en rekordtransfer med Club Brügge.

Han påminner om Odilon. I samband med våra resor dit (till Elfenbenskusten) har vi sett honom och undrade ett tag om det var tvillingbrorsan. De påminner jättemycket om varandra, sa Hjelmberg.

Men det är inte bara Aziz Ouattara från den ivorianska akademin Asec som visar upp sig hos Hammarby den här veckan. Även forwarden Loue Bayere Junior är på besök. Det meddelar Bajen på sin hemsida.

- Det här är två spelare som vi tidigare sett på plats i Elfenbenskusten, och de befann sig nu i Europa och då passade vi på att bjuda hit dem denna vecka. Det blir ett bra tillfälle för oss att bekanta oss lite närmare med dem, och för dem att få en känsla av vad Hammarby är för en klubb, säger Mikael Hjelmberg i en kommentar.

Båda spelarna är födda 2001.

Publicerad 2019-05-14 kl 17:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå