Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tvärvändningen - Wicks stannar i Sirius

Foto: Bildbyrån

Joshua Wicks nobbade Sirius och klubben började kolla efter en ersättare.
Men nu stannar målvakten trots allt. 
- Jag är glad att vi kunde komma överens, säger Wicks, som skrivit på ett tvåårskontrakt, till Sirius hemsida.

Joshua Wicks har suttit på ett utgående kontrakt med Sirius. Klubben har varit mån om att behålla den amerikanske målvakten men förhandlingarna har gått trögt, och det såg ut att inte bli någon fortsättning för Wicks.

- Vi har gett det bästa budet i Sirius historia till honom, och duger inte det så kan vi inte göra så mycket mer. Vi har haft en av seriens bästa målvakter, så det kommer inte bli enkelt att ersätta honom på det sättet. Vi tittar efter en ny målvakt helt klart, sa tränaren Kim Bergstrand tidigare till UNT.

Men nu stannar Wicks i Sirius trots allt. Klubben skriver på sin hemsida att man kommit överens med målvakten om ett nytt tvåårskontrakt.

- Vi är glada att en av allsvenskans bästa målvakter väljer att fortsätta sin karriär i Sirius. Det ger oss en bra grund för att fortsätta vår etablering i allsvenskan, säger Kim Bergstrand till klubbens hemsida.

Wicks var inte med resten av laget under de sista träningsveckorna, men återvänder alltså nu till Sirius.

Det känns jättebra att komma tillbaka, jag är glad att vi kunde komma överens. Jag hoppas att vi ska kunna ha en ännu bättre säsong nästa år, och att jag ska bli den odiskutabelt bästa målvakten i ligan, säger amerikanen.

Publicerad 2017-12-19 kl 20:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons