Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Bangura nära Celtic - agenten dementerar

Mohamed Bangura är nära Celtic, enligt Sky Sports.
Samtidigt dementerar hans agent att något skulle vara klart.

AIK-anfallaren har, liksom namnen Teteh, gjort succé under årets allsvenska. Och han väcker intresse hos ett flertal klubbar, inte minst Celtic i skotska Premier League. Den skotska klubben bevakade anfallaren när AIK mötte Syrianska på söndagen.

- Jag vet att de var här och tittade på mig. Det är en bra klubb, men jag vet inte vad som kommer hända. Många klubbar är intresserade men det är upp till AIK, säger Bangura till skotska Daily Record.

- De har sagt nej till några bud redan, men jag är inte stressad. Om rätt klubb kommer med ett bra bud, kommer jag att bli glad för det.

Enligt Sky Sports inbringar Bangura 23 miljoner kronor direkt vid affärstillfället. Sajten skriver även att både Henrik Larsson och Stuart Baxter tipsat Celtic om Banguras kvaliteter. Sajten rapporterar även att det vankas läkarundersökning i Glasgow under morgondagen och att 21-åringen sedan kan skriva på sitt kontrakt.

Daily Record har även pratat med Celticcoachen Alan Thompson, som medger att man vill värva Bangura.

- Vi vill värva en eller två spelare för att bli starkare, och Bangura är en av dem, säger Thompson som tillsammans med Johan Mjällby assisterar tränare Neil Lennon.

När fotbollskanalen kontaktar Mohamed Banguras agent Patrick Mörk dementerar han att någon affär skulle finnas färdigförhandlad. Mörk hävdar också att det inte finns någon resa till Skottland inplanerad för anfallarens del.

Publicerad 2011-08-29 kl 12:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons