Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Uppgifter: Bergström lämnar Djurgården - återvänder till Mjällby

Allsvenskan

Jacob Bergström sägs lämna Djurgårdens IF.
Enligt Aftonbladet köps forwarden loss av Mjällby AIF. 

Foto: Bildbyrån.

Jacob Bergström, 28, lämnade inför årets säsong Mjällby AIF för Djurgårdens IF, men har så här långt fått sparsamt med speltid, vilket gjort att han kopplats ihop med en flytt tillbaka till Blekinge.

Nu uppger Aftonbladet att Bergström lämnar Djurgården för en återkomst till Mjällby, då Blekinge-klubben köper tillbaka forwarden för 1,5 miljoner kronor. Enligt tidningen hoppas Mjällby på att få strikern spelklar redan till söndagens hemmamöte med IFK Norrköping i allsvenskan. 

Tidigare under torsdagen sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson följande om Bergströms framtid:

De har kontaktat oss och vi har fört diskussioner. Vi kommer säkert komma överens men sen är det ett beslut för spelaren, sa han. 

Annons

Hasse (Larsson, sportchef i Mjällby) verkar ha firat de senaste dagarna. Dels var det karneval, stadsfestival (Killebom), i Sölvesborg i lördags. Sen toppade de det genom att slå Malmö i söndags. Så han har inte varit helt lätt att få tag på. Han verkar sväva i det blå. Vi hade bättre kontakt innan helgen än efter, fortsatte han och skrattade. 

Mjällbys sportchef Hasse Larsson skrev i sin tur till Fotbollskanalen tidigare under torsdagen att Mjällby "jobbar på" Bergström. 

Bergström är i år noterad för sex matcher med Djurgården i allsvenskan. 

Publicerad 2023-07-13 kl 18:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto