Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
45v

Uppgifter: Christiansen närmar sig flytt från MFF

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Christiansens mål som säkrade SM-guldet 2017 i spelaren ovan.

Anders Christiansen kopplas allt mer ihop med Gent.
Nu skriver Het Laatste Nieuws att en affär närmar sig.

För lite mer än en vecka sedan skrev Het Nieuwsblad att Gent är ute efter Malmö FF:s mittfältare Anders Christiansen. Nu kommer en annan belgisk tidning, Het Laatste Nieuws, med nya uppgifter gällande den eventuella affären.

Het Laatste Nieuws hävdar att det går i "rätt riktning" och skriver att 27-åringen kan bli Gents nye centrale mittfältare. Danska tipsbladet.dk, som hänvisar till just Het Laatste Nieuws, hävdar dock att klubbarna ännu inte är överens om en prislapp för dansken.

Christiansen utsågs efter den gångna säsongen till årets mittfältare och årets mest värdefulle spelare i allsvenskan. Stjärnan förlängde nyligen sitt avtal med Malmö FF, och enligt honom själv finns det ingen utköpsklausul i det kontraktet. Men Christiansen har inte hymlat om att han har ambitioner om att flytta till en större klubb ute i Europa framöver.

- Det är klart att jag har min barndomsdröm om att komma ut till de största ligorna och klubbarna fortfarande. Kommer det en sådan klubb som är intresserad av att ha mig med i sitt lag så hoppas jag att det löser sig, men om det inte gör det så har jag det bra i Malmö med ett långt kontrakt, sa Christiansen i Fotbollskanalens podcast Lundh i slutet av november.

Lyssna på Lundh-avsnittet med Christiansen i spelaren nedan.

Publicerad 2018-01-02 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons