Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Dahlberg på väg att säljas för rekordsumma

Foto: Bildbyrån

Pontus Dahlberg har gjort en kanonsäsong i IFK Göteborg.
Nu uppger SportExpressen att 18-åringen är på väg att säljas för runt 30 till 40 miljoner kronor - vilket skulle göra Dahlberg till den dyraste målvaktsförsäljningen någonsin i allsvenskan.

Pontus Dahlberg har varit en av få ljuspunkter i IFK Göteborg den här säsongen. Den unge målvakten har radat upp fina insatser och intresset har inte låtit vänta på sig. Tidigare har Dahlberg pekats ut som Robin Olsens ersättare i FC Köpenhamn.

Nu uppger SportExpressen att Blåvitt är på väg att sälja Dahlberg. Enligt tidningen har klubben mottagit ett bud från Watford i Premier League och även Napoli och en Bundesliga-klubb ska finnas med i kampen. Prislappen uppges vara mellan 30 och 40 miljoner kronor, vilket skulle göra Dahlberg till den dyraste målvaksförsäljningen någonsin från allsvenskan.

Det är mer än bara intresse, så kan jag väl säga. Det är ett par klubbar från Europas bästa ligor som är väldigt intresserade av Pontus, säger 18-åringens agent Per Jonsson till tidningen.

Enligt uppgifterna så lär affären göras klart till januarifönstret, men inte träda i kraft förrän i sommar. Dahlberg skulle då alltså spela i Blåvitt under våren.

Om Dahlberg skulle säljas för en rekordsumma vore det ett välkommet tillskott i kassan för ekonomiskt tyngda IFK Göteborg.

Publicerad 2017-11-06 kl 16:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons