Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter i Israel: Dulee återvänder till AIK

Allsvenskan

Dulee Johnson återvänder till AIK?
Enligt israelisk tv har mittfältaren skrivit på för sin förra klubb.
- Ingenting är klart, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till fotbollskanalen.se.

Dulee Johnson är på semester i Sverige. Han anlände från Israel i förra veckan för rättegången om den misstänkta rattfyllan. I måndags kunde han andas ut – han blev friad från alla misstankar i hovrätten. Nu kommer nya rubriker om 24-åringen. Men den här gången handlar det om fotbollen.

Enligt israelisk tv lämnar Dulee Johnson Maccabi Tel-Aviv och återvänder till AIK. Enligt samma tv-kanal får AIK betala mindre än 1,5 miljoner för mittfältaren, som lämnade klubben 2008.

- Jag kan inte kommentera saker som är börspåverkande. Spekulationer om spelare är ju det, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

ANNONS

- Men ingenting är klart, och det är därför jag inte kan kommentera det. Det får stå för dem (tv-kanalen).

Dulee Johnson sa i samband med frikännandet i Svea hovrätt att han vill återvända till Sverige och enligt GT ska han besöka några svenska klubbar innan återvänder till Israel.

- Förhoppningsvis kan jag få spela i Sverige och allsvenskan igen. Jag har två år kvar på kontraktet i Israel så det ligger ju en bit fram, men jag hoppas att det kan bli så, sa Dulee Johnson till tidningen.

Björn, är AIK en klubbarna som träffat Dulee Johnson i dagarna? - Nej. Men med alla gamla spelare har vi en kontakt och relation för att se vad som händer.

Är han intressant för AIK? - Vi är intresserade av bra spelare och bra affärer. Vi kan inte utesluta något. Mer kan jag inte kommentera.

Publicerad 2009-06-12 kl 13:50
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto