Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Larsson lämnar AIK - har tackat av spelarna

Allsvenskan

Jordan Larsson lämnar AIK, enligt Aftonbladet.
Forwarden ska redan ha tackat spelartruppen för tiden i klubben. 

Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson.

Jordan Larsson, 25, har varit utlånad till AIK från Spartak Moskva under vårsäsongen. Nyligen bekräftade dock den ryska storklubben att kontraktet med svensken har brutits, och därmed är han fri att ansluta till en ny klubb som bosman i sommar.

Många svartgula supportrar har hoppats på en fortsättning i Gnaget för 25-åringen. Så här sa han själv om sin framtid efter senaste matchen mot Degerfors:

- Det får vi ju se. Det beror på vad som händer, om jag går på lån eller bryter mitt avtal. Jag får prata med min agent, så får vi sätta oss ner och bestämma. Men AIK är absolut med i bilden, sa Larsson till Fotbollskanalen.

ANNONS

Även AIK-tränaren Bartosz Grezelak hoppas på en fortsättning.

- Jag tillåter mig själv att hoppas (på en fortsättning i AIK), men det är en svår situation. Jag överlåter det till vår sportchef Henrik Jurelius, sa Grzelak.

I slutet av juni löper låneavtalet med AIK ut, och då kommer Jordan Larsson att lämna klubben. Det är Aftonbladet som rapporterar att forwarden tackade spelartruppen i går, tisdag, för tiden i Gnaget-tröjan. 25-åringen väntas ta ett beslut om sin framtid efter en kortare semester, enligt tidningen. 

Jordan Larsson har tidigare hintat om att han helst vill fortsätta karriären utomlands, och nyligen rapporterade den katalanska radiokanalen RAC1 att Espanyol är intresserat av att värva svensken. 

Publicerad 2022-06-29 kl 12:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto