Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Målsprutan kan lämna gratis - trots två år kvar på avtalet

Allsvenskan

13 mål och tvåa i skytteligan.
Trots två år kvar på kontraktet kan Linus Hallenius lämna gratis efter säsongen, enligt SportExpressen.
- Jag kan inte kommentera våra spelares kontrakt, men det enda jag kan säga är att vi vill behålla Linus för en lång tid framöver, säger sportchefen Urban Hagblom till tidningen.

3:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Hallenius dubbla mål mot Sirius i spelaren ovan.

Linus Hallenius har visat glödhet form på sistone. Efter dubbla mål mot Sirius i helgen är Gif Sundsvall-anfallaren uppe på 13 mål och en andraplats i den allsvenska skytteligan.

Anfallaren har två år kvar på sitt kontrakt med Giffarna, men frågan är hur länge han stannar. Enligt SportExpressen så är de två kvarvarande åren på kontraktet optionsår, och båda parterna kan välja att säga upp avtalet. Tidningen skriver också att allt talar för att Hallenius kommer att välja att säga upp det nuvarande avtalet - för att antingen skriva ett nytt kontrakt med Sundsvall eller lämna som bosman.

- Jag kan inte kommentera våra spelares kontrakt, men det enda jag kan säga är att vi vill behålla Linus för en lång tid framöver, säger Urban Hagblom, sportchef i Sundsvall, till SportExpressen.

ANNONS

Hallenius själv vill inte kommentera något om kontraktet.

Allt sånt lämna jag över till min agent. Jag koncentrerar mig på det som händer på planen och på att göra det så bra som möjligt för Gif Sundsvall. 

Publicerad 2018-09-04 kl 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto