POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Uppgifter: Målsprutan kan lämna gratis - trots två år kvar på avtalet

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Hallenius dubbla mål mot Sirius i spelaren ovan.

13 mål och tvåa i skytteligan.
Trots två år kvar på kontraktet kan Linus Hallenius lämna gratis efter säsongen, enligt SportExpressen.
- Jag kan inte kommentera våra spelares kontrakt, men det enda jag kan säga är att vi vill behålla Linus för en lång tid framöver, säger sportchefen Urban Hagblom till tidningen.

Linus Hallenius har visat glödhet form på sistone. Efter dubbla mål mot Sirius i helgen är Gif Sundsvall-anfallaren uppe på 13 mål och en andraplats i den allsvenska skytteligan.

Anfallaren har två år kvar på sitt kontrakt med Giffarna, men frågan är hur länge han stannar. Enligt SportExpressen så är de två kvarvarande åren på kontraktet optionsår, och båda parterna kan välja att säga upp avtalet. Tidningen skriver också att allt talar för att Hallenius kommer att välja att säga upp det nuvarande avtalet - för att antingen skriva ett nytt kontrakt med Sundsvall eller lämna som bosman.

- Jag kan inte kommentera våra spelares kontrakt, men det enda jag kan säga är att vi vill behålla Linus för en lång tid framöver, säger Urban Hagblom, sportchef i Sundsvall, till SportExpressen.

Hallenius själv vill inte kommentera något om kontraktet.

Allt sånt lämna jag över till min agent. Jag koncentrerar mig på det som händer på planen och på att göra det så bra som möjligt för Gif Sundsvall. 

Publicerad 2018-09-04 kl 10:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå